Muuttopalvelu Lappeenranta

Kerrankin helppo muutto?

Yrityksille ja yksityisille ihmisille Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa.

Haussa muuttopalvelu Lappeenrannassa tai Etelä-Karjalan alueella? Meiltä muutot lähelle ja kauas! Muutto on ihmiselle aina iso asia elämässä, joten se on myös meille. Haluamme asiakkaan elämän muutoksen sujuvan mahdollisimman helposti ja stressittömästi.

Muuttopalvelumme räätälöidään aina asiakkaiden toiveiden mukaan aina autonvuokrauksesta ”avaimet käteen”-pakettiin. Lähtökohtanamme on asiakaslähtöisyys ja näin saavutetaan paras lopputulos. Teemme yritysmuutot siinä missä yksityisetkin.

Muuttolaatikot

Halutessasi saat meiltä vuokralle myös kestävät ja kätevästi pinottavat muuttolaatikot, joilla helpotat muuttoa huomattavasti. Laatikot voimme toimittaa erikseen sovittuun paikkaan, tai voit noutaa ne suoraan varastoltamme.

0,15€ / laatikko / päivä

Nokkakärrit

Nokkakärrit tekevät muuttamisesta huomattavasti kivuttomampaa. Kärreillä saat mukavaa lisäapua laatikkopinojen siirrossa tai vaikkapa kodinkoneiden kuljettamisessa.

5€/kerta

Joni Koppo

Miksi valita muuttopalvelu?

Käytä rajallinen aika hyödyksi – me hoidamme raskaan työn.

Vuosien kokemuksen avulla hoidamme pienet ja suuret muutot sujuvasti ja ammattitaidolla. Voit luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon ja siihen, että kaikki sinulle tärkeät tavarat päätyvät uuteen paikkaan sovitussa aikataulussa. Samalla voit itse keskittyä lukuisten muiden muuttamiseen liittyvien asioiden hoitamiseen.

Lappeenranta on päätoimialueemme, mutta hoidamme muutot tarvittaessa myös muualla Etelä-Karjalassa tai tarvittaessa vaikka ympäri Suomen. Voit pyytää meiltä tarjouksen muutosta jättämällä viestin alla olevalla lomakkeella tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse. Tarjous laaditaan mahdollisimman pian yhteydenoton jälkeen ja se perustuu aina asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin.

Yritysmuutto edessä?

Onko yrityksesi vaihtamassa toimitiloja tai muuttamassa uuteen osoitteeseen? Meiltä voit tilata sujuvan muuttopalvelun myös yrityksellesi. Muutamme varmalla otteella pienet ja suuret tavarat nopeasti paikasta A paikkaan B. Pyydä tarjous yritysmuutosta jättämällä viesti alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä meihin puhelimitse.

Kiinnostuitko muuttopalvelusta Lappeenrannassa tai Etelä-Karjalan alueella? Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme sinulle kuinka voimme olla avuksi!

 

Kiinnostuitko?

Jätä tarjouspyyntö

9 + 13 =